top of page
  • Writer's picturePieter-Paul Sanders

Corona update

COVID 19 teistert nu al enkele weken ons land en de maatregelen hebben verstrekkende gevolgen gehad voor de bouwsector. Pieter-Paul besloot om de deuren te sluiten in maart, maar ging in april terug van start voor dringende depannage. Op 24 april kondigde de Nationale Veiligheidsraad vervolgens het begin van de exitstrategie aan, waaronder een versoepeling van de voorwaarden voor de bouwsector. Dit betekent dat Pieter-Paul vanaf 4 mei terug beschikbaar is voor alle installaties en herstellingen van uw sanitair en verwarming.


Pieter-Paul was een van de eerste patiënten die positief testte in België voor het COVID 19 virus. We zijn blij om te melden dat hij intussen genezen is verklaard. Meer nog, hij doneert inmiddels plasma om Corona patiënten te helpen die er erg aan toe zijn. Tijdens het doneren is immers gebleken dat hij voldoende immuniteit heeft opgebouwd voor het virus.


Als ervaringsdeskundige kent hij het belang van het respecteren van de veiligheidsvoorschriften, dus hieronder een paar richtlijnen voor een vlotte samenwerking:


  • We starten de werken steeds in overleg met de klant. Dit om vast te stellen wie aanwezig zal zijn en hoe de veiligheid van iedereen kan worden nageleefd.

  • We proberen de interactie met de bewoners te beperken. Voorlopig dus even geen gezellige babbels tijdens of na de werken. We vragen ook aan de bewoners om niet aanwezig te zijn in de kamer/ruimte waarin gewerkt wordt.

  • We willen vragen om de toegang naar de ruimte waarin gewerkt wordt, te vrijwaren. Dit om kruising met de bewoner te vrijwaren. Indien dit niet mogelijk is, moeten de bewoner en uitvoerder een mondmasker dragen.

  • Het dragen van een mondmasker is onder deze voorwaarden niet verplicht. Wij hebben natuurlijk wel mondmaskers, handschoenen en handgel ter beschikking voor onze stielmannen in het geval klanten extra bescherming wensen


Blij dat we terug van start kunnen!

Comments


CONTACT: 0494 18 88 61

bottom of page