top of page
  • Writer's picturePieter-Paul Sanders

Drie redenen om te kiezen voor ATAG verwarming

Wij adviseren al meer dan 10 jaar ATAG verwarming aan onze klanten. Drie redenen waarom wij kiezen voor ATAG boven alle andere merken:

Kwaliteit

Veel andere merken gebruiken minderwaardige materialen voor het binnenwerk van de ketel. Hierdoor gaan ze niet alleen minder lang mee, maar wordt het ook moeilijker om onderdelen te vervangen. ATAG kiest steevast voor kwalitatieve materialen, dus de levensduur van de ketels is beduidend hoger. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het merk steeds topresultaten haalt in consumententests.

Deze topkwaliteit laat ATAG ook toe om uitzonderlijk hoge garanties te bieden: 15 jaar garantie op het hart van de CV-ketel, de inox warmtewisselaar, en 5 jaar garantie op een ATAG CV-ketel*

Zuinig

ATAG verwarmingsketels bieden een zeer goed rendement. Bovendien past de CV-ketel zich automatisch aan aan de warmtebehoefte van je woning. Zo hoeft hij nooit onnodig te werken. Hierdoor kan je genieten van een lager energieverbruik. Dat is niet alleen goed nieuws voor het milieu, maar ook voor je portemonnee.

Mits een regelmatig onderhoud staan de ketels ook garant voor een schone verbranding en een zeer lage uitstoot. Opnieuw goed nieuws voor het milieu dus!

Uitstekende service

Zoals ieder premium merk hecht ATAG veel belang aan een goede service. Om dit te doen werkt het bedrijf met ATAG SelectDealers. Als ATAG SelectDealer sta je garant voor vakmanschap en een goede dienstverlening aan de klanten. Zo geven we tijdens het verkoopproces deskundig advies op maat van jouw specifieke noden. En ook voor onze bestaande ATAG klanten staan we altijd paraat voor een snelle depannage of een grondig onderhoud van uw ketel. ATAG ondersteunt de chauffagisten hierbij door het voorzien van trainingen, documentatie en een uiterst behulpzame servicedesk.

* de meest recente garantievoorwaarden kan u vinden op www.atagverwarming.be

Comments


CONTACT: 0494 18 88 61

bottom of page